Hypotheek Aankoop Nieuwbouw Verbouwing Herfinanciering

Een Huis, Appartement, Buitenverblijf of Grond: Kopen, Bouwen of Verbouwen


Naast onze Record Bank zijn er in BelgiŽ ook heel wat andere gespecialiseerde hypotheekverstrekkers actief. Als verzekeringsmakelaar hebben we toegang tot een enorm aanbod verschillende hypotheekformules.
Ons doel: vergelijken zodat u kan kiezen; uw beste keuze maken!

Nelissen & Cį
is onafhankelijk verzekeringsmakelaar sinds 1974.


Lijkt het hypotheeklandschap voor u een onoverzichtelijk kluwen van tarieven, mensualiteiten, kapitaalsaflossingen, vaste termijn leningen, quotiteiten, herzienbaarheid, .... ? Dan bent u bij ons wel aan het juiste adres. Wij loodsen u langs wolfijzers en valkuilen en tonen u de addertjes in het gras, zodat u de juiste keuze maakt!

Samen zoeken we naar de oplossing die het best past bij uw persoonlijke situatie, familiaal, financiŽel en fiscaal. Moeilijk dacht u ? Niet echt. We vergelijken de tarieven van meer dan 20 banken en vele honderden leenformules zonder bijkomende verplichtingen. Nadien begeleiden wij U van start tot eindmeet, vanaf de aanvraag van uw lening tot bij de notaris.
U bent vrij om te kiezen. Maak samen met ons de juiste keuze !

Een hypotheeklening aangaan is belangrijker dan de keuze van een gevelsteen of vloerbekleding. Daarom starten we met een ernstig gesprek over uw plannen. We bekijken het financieel plan, de gevolgen voor je budget en vergeten niet je uiteindelijke keuze fiscaal te optimaliseren.

U ziet, wij laten niets aan het toeval over. U toch ook niet? Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een verhelderend gesprek.

Op de volgende links vindt u meer informatie over:
Bijkomende leningen voor het bouwen en aankopen van een woning in Vlaams-Brabant.
Batibouw condities bij Nelissen & Cį
Gratis verzekering tegen inkomensverlies bij het aangaan van een hypothecaire voor een woning in Vlaanderen

Wenst u meer informatie, of een prijsofferte ?
Stuur ons een mailtje  Nelissen Keerbergen
We nemen dan zo spoedig als mogelijk met u contact op.


home advies bank en geld links

 

 

© Webmaestro
Top
Privacy & Disclaimer